Oldalak

Rólam

Cseh Judit vagyok, azaz [csé:jé]. Ezt a blogot mindenféle, engem érdeklő témának hoztam létre, amikkel remélem másoknak is inspirációt, segítséget nyújthatok.

Az egyik ilyen téma a minimalista életmód. Hiszem, hogy a kevesebb több: kevesebb lom és felesleges holmi, kevesebb fogyasztás. Hogy nem az anyagi dolgok hozzák meg számunkra a boldogságot. 
Kérdéseimre, problémáimra a minimalizmusban találtam választ. Elindultam egy új életmód felé, de persze talán sosem mondhatom, hogy megérkeztem, ezt folyamatosan gyakorolni kell. 
Eddigi személyes tapasztalataimról olvashattok itt és itt.

Hiszek abban is, hogy ha valamit nagyon akarunk, akkor azt el is tudjuk érni. Persze nem várhatjuk tátott szájjal, hogy a sült galamb a szánkba repüljön, tenni is kell valamit, például egy lángszóró beszerzése jó kezdet lehet :)
És amellett, hogy hiszek benne, fontosnak tartom, hogy ne vegyük semmibe az álmainkat, ne intézzük el őket egy legyintéssel, hogy áh, ez úgyis csak egy álom, hanem merjünk elindulni!

Hogy mik az én álmaim?

Amit most leginkább el szeretnék érni az, hogy a szenvedélyem lehessen a munkám: ez pedig nem más mint az ékszerkészítés. Alkotásaimról itt vezetek blogot.

Ezen dolgozom most teljes erőbedobással, mellette pedig találkozhattok velem az Ötletek Boltjában, ahol valaki más álmának valóra váltásában segíthetek :)De vannak olyan álmaim is amiket már sikerült valóra váltanom!
Az egyik ilyen az esküvőnk volt, ami valóban álomszépre sikerült. Meg tudtuk valósítani az elképzeléseinket, én pedig kiélhettem az alkotási vágyam, mert amit lehetett én csináltam. (Ha valaki kíváncsi és szeretne még több képet látni, itt találja őket - Fotók: Lingsch Dávid)A másik megvalósult nagy álmom a Camino végigjárása. Egy blogon olvastam róla először, aztán ahogy egyre többet tudtam meg, éreztem, hogy végig kell járnom, hív az út. 2009 nyarán aztán nekivágtunk a férjemmel. Életre szóló élmény volt! (Kíváncsiskodók itt találják a beszámolónkat)